Even voorstellen

Ik ben Peter Driessen, grafisch ontwerper uit Asten. Ik vind het leuk om mensen blij te maken met een mooi ontwerp. Om er samen iets unieks van te maken. Steeds mezelf uitdagen om nieuwe dingen te verzinnen die precies passen bij jou. Een kaartje, huisstijl of folder steeds zoeken naar die kleine dingen die een ontwerp speciaal maken. Ik ben perfectionist en sta voor een professioneel resultaat van hoge kwaliteit. 

Grafisch ontwerpen is mijn hobby waar ik met veel plezier al meer dan 15 jaar mijn avonden mee vul. Het is allemaal begonnen met mijn opleidingen als Ingenieur in de Bouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen. Hierbij kwam in aanraking met veel verschillende vormen van ontwerpen, waarbij ik naast het ontwerpen van gebouwen en producten ook kennis maakte met de verschillende grafische pakketten. Mijn basis als een grafisch ontwerper werd daarmee gelegd.

Door het maken van logo's en kaartjes voor vrienden en bekende kwam ik via mond op mond reclame en mijn website steeds meer in contact met andere particulieren en bedrijven uit de regio Asten/Someren met de vraag voor een kaartje, logo of huisstijl.

Nu werk ik al weer enkele jaren een paar avonden in de week voor mezelf als freelance grafisch ontwerper voor heel veel verschillende opdrachtgevers.
Dit zijn dan grafisch ontwerpen in de breedste zin van het woord, zoals logo's/huisstijlen, brochures, verpakkingen, uitnodigingen, catalogi, en ander drukwerk.

Waar kun je me nog meer van kennen:

▸ Ik ben geboren en getogen Astenaar zoon van Johan en Leny Driessen.
▸ In Asten ben ik naar basisschool de st. Lambertus en daarna naar het CAS / Varendonk college gegaan.
▸ Mijn vriendengroep uit Asten en Someren, waarmee ik ook doe darten in de Postel.
▸ Ben getrouwd met Inge Derks en vader van 4 kinderen, 1 meisje en 3 jongens, waar ik graag dingen mee onderneem.
▸ Werk ik als Lead Engineer bij Minkels in Veghel, waar ik producten ontwikkel voor datacenter racks en containment.
▸ Ontwerp en werk ik ieder jaar met heel veel plezier aan de Carnavalswagen van Vriendenkring MAF.

 
    Contact Informatie
 

Peter Driessen
Dirk de Vosstraat 5
5721 JV Asten

06-36056906
peterdriessen@gmail.com

▸ Logo & branding
▸ Geboortekaartje
▸ Trouwkaart
▸ Jubileum prive
▸ Jubileum zakelijk
▸ Over mij
▸ Contact

Copyright© 2011-2021 driessenpeter.nl - peterdriessen@gmail.com

Some backgroundphoto's used on this site are from Unsplash.com, shoutout to Tanalee Youngblood .
Sorry if I missed anyone please send me an email for credits or removal request, all rights and credits reserved to the respective owner(s).